2016-11-25 10:58Pressmeddelande

Pressinbjudan: Civilsamhällesgalan

null

Vi firar civilsamhället och frivillighetens dag med en stor gala! En helkväll med middag, underhållning och prisutdelningar

En chans att träffa andra som brinner för ideellt engagemang och det civila samhällets organisationer, såsom nationella ledare från sektorn, politiker och civilsamhällesforskare. 

Det kommer att delas ut pris till Årets initiativ (läs om 13 av de nominerade här) och årets Civilsamhällesstipendiat som offentliggörs i samband med galan. 

Ni kommer dessutom få lyssna till och umgås med bland andra civilsamhällesminister Alice Bah Kuhnke. Kvällen leds av komikern och imitatören Shanthi Rydwall Menon

Journalister och skribenter får 200 kr rabatt på biljettpriset. Ange promo-koden journalistbiljett. Hör av dig om du vill skriva om galan.

Hoppas att vi ses!

Forum - idéburna organisationer med social inriktning, är en intresseorganisation för socialt inriktade idéburna organisationer i Sverige. Genom politisk påverkan, opinionsbildning, kunskapsutbyte och verksamhets-utveckling förbättrar vi förutsättningarna för ideella organisationer och det ideella engagemanget.

www.socialforum.se
@socialforum heter vi på twitter
Följ oss på Facebook


Om Forum - idéburna organisationer med social inriktning

Vi arbetar för att: - Civilsamhället ska ses som en central del av samhällsutvecklingen såväl för demokratin som för välfärden. - Opinionsbilda och påverka politiker för att undanröja hinder som står i vägen för civilsamhällets självständighet och för det ideella engagemanget. - Utveckla verktyg för att underlätta för idéburna organisationer att bedriva sin verksamhet. Forum driver verksamheterna Volontärbyrån och Ideella jobb.